Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU 

1) OBILOVINY obsahující lepek (pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)
2) KORÝŠI a výrobky z nich 
3) VEJCE a výrobky z nich
4) RYBY  a výrobky z nich
5) PODZEMNICE OLEJNÁ (arašídy)
6) SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich
7) MLÉKO a výrobky z něj
8) SKOŘÁPKOVÉ PLODY (mandle, lískové a vlašské oříšky,kešu, para pekanové ořechy,pistácie, makadamie a výrobky z nich)
9) CELER a výrobky z něj
10) HOŘČICE a výrobky z ní
11) SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
12) OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšší 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13) VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
14) MĚKKÝŠI a výrobky z nich

 

Na případný obsah alergenů v jídlech a nápojích u kterých není uveden přímo v nabídce se ptejte na kontakních spojích přímo u nás.

 

 

Restaurace ZAJÍC NA PIVU Plzeň