Jídelní lístek na 17. týden roku 2018


Pondělí 23.04.

Polévka Brokolicová krémová (1,3,7)

1. Vepřové výpečky s dušeným zelím a kynutými knedlíky (1,3,7,12)
2. Boloňské špagety sypané sýrem (1,3,7,9)
3. Zeleninový salát se šunkovo- sýrovými řezy, pečivo (1,3,7)
4. Hrachová kaše s uzeným masem, kyselou okurkou a cibulkou (1,3,7,12)

Úterý 24.04.

Polévka Česnečka s brambory a vejci (1,3)

1. Vepřové kostky pečené na česneku a černém pivu s bramborovou lepenicí (1,12)
2. Kuřecí čínské "Stir Fry" (zprudka smažené kousky), s rýží a sladkokyselou sojovou omáčkou (1,6)
3. Zapečené šunkofleky s uzeninou, kyselá okurka (1,3,7,12)
4. Grilovaný Hejk se smetanovo- mandlovým přelivem a petrželkovými brambory (1,4,7)

Středa 25.04.

Polévka Hovězí vývar se zeleninou a těstovinou (1,3,7,9)

1. Hamburská vepřová pečeně se smetanovou omáčkou a kynutými knedlíky (1,3,7,9,10,12)
2. Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7,12)
3. Skořicové copy s vanilkovým cukrem, ovoce (1,3,7)
4. Indické vepřové curry se zeleninou, kokosovým mlékem a dušenou rýží (1,6,7)

Čtvrtek 26.04.

Polévka Čočková polévka s uzeninou (1)

1. Těstoviny zapečené s kuřecím masem, brokolicí a smetanou (1,3,7)
2. Vepřová pikantní směs "Katův šleh" s bramborovým knedlíkem (1,3,7)
3. Zeleninový salát s kuřecími kukuřičnými stripsy a sweet chilli omáčkou (1,3,7)
4. Smažené rybí file s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou (1,3,4,7,10)

Pátek 27.04.

Polévka Zelňačka s uzeninou (1,12)

1. Buřty pečené se zeleninou na černém pivu s čerstvým chlebem (1,3,7,9)
2. Koprová omáčka s hovězím masem a vejcem, kynuté knedlíky (1,3,7)
3. Kuřátko pečené ve vlastní šťávě s těstovinou a zelným salátkem (1,3,7,12)
4. Smažená Niva s mačkanými porkovými brambory a tatarskou omáčkou (1,3,7,10)



Restaurace ZAJÍC NA PIVU Plzeň