Jídelní lístek na 51. týden roku 2018


Pondělí 17.12.

Polévka Kmínová s vejci (1,3,7)

1. Bramborový buřtguláš s čerstvým chlebem (1)
2. Asijská vepřová směs se zeleninou a dušenou rýží (1,6)
3. Květák na mozeček s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou (3,7)
4. Smažené stehenní kuřecí řízečky v sezamové strouhance s bramborovou kaší (1,3,7,11)

Úterý 18.12.

Polévka Frankfurtská s párkem a brambory (1,7)

1. Čevapčiči s vařeným bramborem, výpekem, cibulkou a hořčicí (1,3,7,10)
2. Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10)
3. Svíčková na smetaně s kynutými knedlíky (1,3,7,9,10,12)
4. Jemné párky s bramborovou kaší a kyselou okurkou (3,7,12)

Středa 19.12.

Polévka Slepičí s nudlemi (1,3,7,9)

1. Kuře á la bažant s dušenou rýží (1,9)
2. Vepřový steak se slaninkou, americké brambory, grilovací omáčka (1)
3. Císařský trhanec s jablečným pyré a ovocem (1,3,7)
4. Rizoto s uzeným tofu a grilovanou zeleninou, sypané sýrem (7)

Čtvrtek 20.12.

Polévka Jihočeský oukrop (1)

1. Masové klopsy v rajské omáčce s kynutým knedlíkem (1,3,7,9)
2. Kuřecí restovaná jatýrka s opečeným bramborem a tatarskou omáčkou (1,3,7,10)
3. Zeleninový salát se smaženými sýrovými nugetami, tatarská omáčka, pečivo (1,3,7)
4. Mexické fazolové ragú s uzeninou, zeleninou a tortillou (1,3,7)

Pátek 21.12.

Polévka Valašská kyselica (1,7)

1. Guláš "Flamendr" s kynutým knedlíkem (1,3,7)
2. Vepřová pečínka s dušeným zelím a bramborovým knedlíkem (1,3,7)
3. Jahodové knedlíky s tvarohem, cukrem a máslem (1,3,7)
4. Smažené minikarbanátky s mačkanými brambory a česnekovým dipem (1,3,7,10)



Restaurace ZAJÍC NA PIVU Plzeň